وبلاگ شخصی حامد پروینی

دانلود مقالات علمی، کتابهای الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی

وبلاگ شخصی حامد پروینی

دانلود مقالات علمی، کتابهای الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی

آخرین نظرات

۶ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

۳۰
دی

لئوناردو داووینچی

شاید برای شما جالب باشد که بدانید این نقاش بزرگ نیز یکی از بزرگترین مخترعان دنیا است. بسیاری زمان تولد او را زودتر از حد خودش می دانستند چرا که او ایده های بسیار جالب در موارد مختلف داشت اما نمی توانست آن ها را پیاده سازی کند.

عکس لئوناردو داووینچی - از وبلاگ شخصی حامد پروینی، مهندسی فناوری اطلاعات، وبلاگ رسمی حامد پروینی، حامد، پروینی، حامد پروینی، قشلاقی، حامد پروینی قشلاقی، وبلاگ رسمی حامد پروینی، فناوری، IT، Hamed، Hamed Parvini،  Hamed Parvini Gheshlaghi، Parvini، مهندس حامد پروینی، رشته مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات و ارتباطات

از جمله ایده های او می توانیم به طرح ساخت هواپیما اشاره کرد که سال ها بر روی آن کار کرد. البته این نکته را باید بگوییم که او هیچوقت هیچ چیزی را اختراع نکرد اما ایده های او باعث شد تا نسل های بعد از او با توجه به طرح های او چیزهایی را اختراع کنند.

  • حامد پروینی
۲۸
دی

میدونستی؟ - از وبلاگ شخصی حامد پروینی، مهندسی فناوری اطلاعات، وبلاگ رسمی حامد پروینی، حامد، پروینی، حامد پروینی، قشلاقی، حامد پروینی قشلاقی، وبلاگ رسمی حامد پروینی، فناوری، IT، Hamed، Hamed Parvini،  Hamed Parvini Gheshlaghi، Parvini، مهندس حامد پروینی، رشته مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات و ارتباطات

اولین ماوس کامپیوتر توسط چه کسی اختراع شده بود؟

ماوس کامپیوتر که امروزه همه ما از آن به عنوان وسیله‌ی اصلی ناوبری در کامپیوتر رومیزی یا نوت‌بوک خود استفاده می‌کنیم، در سال ۱۹۶۰ میلادی توسط آقای «داگلاس انگلبارت» (Douglas Engelbart) اختراع شده است.

تصویر مخترع موس داگلاس انگلبارت - وبلاگ شخصی حامد پروینی

ده سال بعد و در ۱۷ نوامبر سال ۱۹۷۰ میلادی، آقای انگلبارت که آن زمان در موسسه تحقیقاتی استنفورد فعالیت می‌کرد، توانست اختراع خود را به ثبت برساند. ماوس ساخته شده توسط آقای انگلبارت که از آن با عنوان «نشان‌دهنده‌ی موقعیت افقی و عمودی نمایشگر» (X-Y Position Indicator for a Display System) یاد می‌شد، برای اولین بار در سال ۱۹۷۳ میلادی با سیستم کامپیوتری «زیراکس آلتو» (Xerox Alto) تست شد. متاسفانه به دلیل آنکه این ماوس نتوانست به موفقیت چندانی دست پیدا کند، ماوس کامپیوتر «اپل لیزا» (Apple Lisa) به عنوان اولین ماوس جهانی معرفی شد.

  • حامد پروینی
۱۸
دی

کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم مهندسی

  • حامد پروینی
۱۷
دی

گام اول : به router( مسیر یاب) بی سیم خود log in کنید:

اگر تا کنون به روتر بی سیم خود log in نکرده اید، مدل روتر خود را جستجو کنید و آدرس IP و رمز ورود و نام کاربری آن را پیدا کنید و سپس log in کنید.
احتمالاً اگر به این قسمت نگاه کنید، می بینید که IP پیش فرض 192.168.1.1 و نام کاربری پیش فرض admin و رمز عبور blank (خالی) تعریف شده است.
در ابتدا کارهای زیر را انجام دهید:
مرور گر internet explorer خود را باز کنید و در قسمت آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید؛ سپس یک رمز عبور جدید و نام کاربری جدید برای خود ایجاد کنید.

  • حامد پروینی
۱۶
دی
هر فیلتر شکن به محض اجرا روی سیستم، چندین پورت را جهت اجرای دستورات باز می کند و جالب است مهندسی فناوری اطلاعات، وبلاگ رسمی حامد پروینی، حامد، پروینی، حامد پروینی، قشلاقی، حامد پروینی قشلاقی، وبلاگ رسمی حامد پروینی، فناوری، IT، Hamed، Hamed Parvini،  Hamed Parvini Gheshlaghi، Parvini، مهندس حامد پروینی، رشته مهندسی ، وی پی ان،‌ امنیت استفاده از وی پی ان، تکنولوژی فناوری اطلاعات و ارتباطاتکه هیچ شرکت امنیتی در هیچ کجای دنیا، امنیت استفاده از VPN و دیگر فیلتر شکن ها را تأیید نکرده است.
عصر تکنولوژی و ارتباطات باعث شده تا افراد بتوانند با یک جستجوی ساده در اینترنت به هر نوع اطلاعاتی در هر زمینه ای دستیابی داشته باشند. از طرفی همین امکانات اینترنت باعث شده تا افراد بتوانند هر موضوعی را روی اینترنت برای دید عموم قرار دهند که گاهاً این اطلاعات سایت ها یا مفاهیم آن برای در معرض دید عموم قرار گرفتن مناسب نیست.

بنابراین همه کشورها بر اساس فرهنگ، مذهب و قوانین اجتماعی و سیاسی خود، تعدادی از سایت ها و یا مفاهیم را در اینترنت فیلتر می کنند. از آنجایی که کلاهبرداران و فرصت طلبان همواره در پی فرصتی برای بهره برداری از هر موقعیتی هستند، سعی می کنند با فراهم کردن محصولاتی که ممکن است مردم به آن نیاز داشته باشند، به آن ها نزدیک شده و در ضمن یک راهی برای ورود به کامپیوتر آن ها باز کنند


در برابر فیلترینگی که دولت ها ی کشور های مختلف بر روی شبکه اینترنت قرار می دهند، برخی کلاهبرداران و حتی جاسوس ها در اقصی نقاط دنیا، vpn و فیلتر شکن ها را گسترش و ترویج داده اند که از طریق آن راهی به کامپیوتر افراد باز کنند

(Vpn (virtual private network یک راه میانبر و در واقع دور زدن فیلترینگ محسوب می شود که با استفاده از آن افراد می توانند سایت های فیلتر را باز کنند و ببینند، اما به نظر شما شرکت های خارجی که این نرم افزارها را گسترش می دهند چرا باید بدون دریافت هزینه روزانه چندین فیلتر شکن و vpn مختلف را برای مردم تهیه و با نازلترین قیمت در اختیار آن ها قرار دهند؟ 
  • حامد پروینی
۱۱
دی

  • حامد پروینی