وبلاگ شخصی حامد پروینی

دانلود مقالات علمی، کتابهای الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی

وبلاگ شخصی حامد پروینی

دانلود مقالات علمی، کتابهای الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی

آخرین نظرات

تفاوت هاست‌های لینوکسی و ویندوزی

دوشنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۷ ب.ظ

Web Hosting چیست؟

قبل از آن‌که به بیان نقاط قوت هریک از سرویس‌ها بپردازیم ابتدا بهتر است توصیفی از میزبانی وب داشته باشیم. منظور از میزبانی وب، سرویسی است که سایت شما را در دسترس کاربران قرار می‌دهد. به عبارت دیگر سرور یا همان میزبان وبی که در تمام طول شبانه‌روز فعال است و زمانی‌که کاربران اقدام به بازدید از سایت شما می‌کنند، اطلاعات را از این مکان دریافت می‌کنند.

ویندوز چه می‌گوید؟

بر طبق گفته کارشناسان، تصمیم‌گیری در مورد انتخاب میزبانی لینوکس یا ویندوز باید بر مبنای سیستم‌عاملی که وب‌سرور از آن پشتیبانی می‌کند انجام گیرد. اگر شما از ASP، ASP.NET یا MSSQL و زبان‌های برنامه‌نویسی مایکروسافت برای ساخت وب‌سایت خودتان استفاده کنید میزبانی ویندوز گزینه خوبی به شمار می رود. در حقیقت، گفتن این جمله اشتباه نیست که تنها انتخاب موجود برای ساخت سایت‌ها با استفاده از این زبان‌ها ویندوز است. همچنین، اگر از برنامه طراحی سایت Microsoft FrontPage یا سایت‌های پویای پایگاه‌داده محور استفاده می‌کنید، در نتیجه انتخاب میزبانی ویندوز کار شما را در این زمینه ساده‌تر می‌کند. انتخاب میزبانی ویندوز در این زمینه سازگاری بیشتری را فراهم کرده و همچنین ادغام‌سازی یکپارچه و دقیق بانک‌اطلاعاتی را اگر سایت شما با هدف جمع‌آوری و ذخیره‌سازی داده‌ها طراحی شده است به وجود می‌آورد.

بودجه اقتصادی چه می‌گوید؟

زمانی‌که صحبت از قیمت به میان می‌آید؛ میزبانی ویندوز گران است. به‌طوری‌که باید مجوز مربوط به آن‌را از مایکروسافت به دست آوردید. زمانی‌که صحبت از به‌کارگیری ساده و سهولت در میزبانی به میان می‌آید، میزبانی لینوکس به احتمال زیاد اولین گزینه انتخابی کاربران به شمار می‌رود به طوری‌که کاملا رایگان است. در نتیجه، با انتخاب لینوکس حجم قابل ملاحظه‌ای از پول خود را ذخیره می‌کنید.

لینوکس چه می‌گوید؟

لینوکس گزینه خوبی برای آن‌هایی است که هیچ گونه تجربه‌ قبلی در زمینه طراحی یا توسعه وب نداشته‌اند. به‌طوری‌که لینوکس از میزبانی وردپرس، دروپال، جوملا و یکسری از سایت‌های HTML پشتیبانی خوبی به عمل می‌آورد. برنامه‌هایی که بر پایه سرورهای لینوکس محور قرار دارند به SSH، FrontPage Extensions و اسکرپیت‌هایی که برای ماژول‌های آپاچی نیاز است، احتیاج دارند.

اعتمادپذیری چه میگوید؟

زمانی‌که لینوکس و ویندوز را به لحاظ قابلیت اعتمادپذیری و عملکرد بالا مورد مقایسه قرار می‌دهیم، کارایی بالاتر لینوکس نسبت به میزبانی ویندوز مشهود است. میزبانی وب لینوکس از اداره کردن تعداد زیادی فرآیند در یک زمان پشتیبانی می‌کند. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که میزبانی لینوکس نسبت به بزرگی و کوچکی نام‌ها حساس است در نتیجه نام فایل‌های server.html و Server.html یکسان نبوده و دو نام متفاوت در نظر گرفته می‌شوند. در حالی‌که در ویندوز سرور فایل‌ها دارای نام یکسانی هستند.

زمانی‌که صحبت از خرابی به میان می‌آید، لینوکس نسبت به ویندوز ارجحیت دارد و تعداد کمتری از منابع را نسبت به ویندوز زمانی‌که پردازه‌ها باید مقداردهی اولیه شوند مصرف می‌کند.

سیستم کنترلی چه میگوید؟

سیستم کنترلی روی سرورهای ویندوز و لینوکس با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. سرور لینوکس از کنترل‌پنل cPanel استفاده کرده و از گردانندگان سرور، کاربران دارنده سایت و ریسیلر پشتیبانی می‌کند. از جمله ویژگی‌های سی‌پانل می‌توان به قابلیت اطمینان بالا، امکانات مناسب، امکان نصب خودکار بسیاری از نرم‌افزارها متن‌باز اشاره کرد. در نقطه مقابل Plesk روی ویندوز (و پلتفرم‌های دیگر) پشتیبانی می‌شود. از جمله ویژگی‌های پلسک می‌توان به رابط گرافیکی ساده و دقیق، وجود آنتی‌ویروس دکتر وب، به‌روزرسانی خودکار مجوز کاربری پلسک، ارتقاء و به‌روزرسانی خودکار سیستم، دسترسی کنترل شده به سیستم‌عامل و ابزارهای امنیتی اشاره کرد. البته لازم به توضیح است DotNetPanel تنها کنترل پنلی است که به طور کامل بر مبنای فناوری چهارچوب دات‌نت طراحی شده است، اما به دلیل قیمت بالای آن و پیچیدگی در نصب در مقایسه با سیستم‌هایی همچون پلسک یا هلم کمتر مورد استقبال قرار می‌گیرد.

امنیت چه می‌گوید؟

امنیت یکی از اولین دغدغه‌ها در زمان استفاده از خدمات میزبانی وب به شمار می‌رود. ویندوز و لینوکس هر دو سطح بالایی از امنیت را برای کاربران فراهم کرده و به کاربران اطمینان می‌دهند تجربه به‌کارگیری ایمن را خواهند داشت.

اکنون به سادگی می‌توانید تصمیم بگیرید کدام میزبان را برای سیستم‌تان انتخاب کنید به‌طوری‌که به‌آسانی و روانی کار خود را آغاز کنید

منبع: شبکه مگ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.